Affärsutvecklande Account Manager till GlobalConnect

Dina arbetsuppgifter
Är du en relationsskapande affärsutvecklare? En som vill arbeta med ett gediget och framåtsträvande säljteam i ett expansivt bolag tillsammans med stora kunder? Då ska du fortsätta din säljkarriär inom kommunikationstjänster till vårt företagssegment på GlobalConnect.

Vi söker en Account Manager som har drivet och viljan att erbjuda GlobalConnects tjänster till nya kunder, ta ägandeskap som kundansvarig och även vidareutveckla våra befintliga kunder. Till din hjälp kommer du att ha en nytänkande försäljningsorganisation med mycket aktiviteter för att stödja kundbearbetningen samt ett säljteam på närmare 30 personer med riktlinjer och mål mot att fortsätta ta marknadsandelar och bli Sveriges självklara val för kommunikationstjänster.

Som Account Manager har du det övergripande kund- och resultatansvaret tillsammans med ditt team. Ni mäts både individuellt och som team och det långsiktiga målet är givetvis att hela koncernens affärer ska gå framåt. Du leder och ansvarar för den initiala och affärsmässiga relationen med kund. Bakom dig finns en omfattande leverans- och teknikorganisation som sedan tar över och driftsätter kunderna på ett professionellt och omhändertagande sätt. Du ansvarar för att kundnöjdheten bibehålls och följer löpande upp och säkerställer att avtalet med kund följs samt ser efter möjligheter att utveckla våra kunders kommunikationslösning.

GlobalConnect sitter i nya, ljusa och fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

Om företaget
GlobalConnect är den ledande leverantören av fiberbaserad datakommunikation och datacenter i norra Europa. Deras uppdrag är tydligt: att koppla upp och ihop Sverige. Det kan handla om att koppla ihop butiker som ingår i en kedja, att förse små och medelstora företag med säkert uppkoppling till att bygga datacenter åt några av världens största och mest krävande kunder.

Med GlobalConnects nordiska fibernät som plattform och starka engagemang erbjuder dem marknadsledande lösningar inom nätverksbyggande, datakommunikation, IT-säkerhet, molnlösningar, Contact Centre och telefoni. Allt förpackat med varierande produkter och tjänster så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig – din egen kärnverksamhet och tillväxt.

Ja, det finns mycket att berätta. Men dem kan beskrivas med ett enda ord, de är dedikerade. Och dem tål att testas.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller i en föränderlig verksamhet. Du har, eller ser det som ditt nästa självklara steg att arbeta med B2B och det är högt meriterande med erfarenhet från Telekom, Datakom eller IT-relaterade tjänster eller arbete med liknande produkter och tjänster.

Du har en god kommunikationsförmåga både i tal och skrift. Som med allt säljarbete krävs vilja, engagemang och målmedvetenhet för att nå ut till kund. GlobalConnect vill att individen, teamet och därigenom även koncernen ska lyckas och vi vill att du ska vilja vara med på denna resa av samma anledningar. Du vet vad det innebär att bearbeta och förvalta affärer och relationer med kunder. Då rollen innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen, tror vi du har en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor.

Du har en förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten och värdesätter hög kvalitét och kundnöjdhet. Du vill och är van vid att arbeta självständigt i ett högt tempo för att nå dina mål och resultat. Ditt arbete gynnar dig själv såväl som ditt team och du är i denna mening en teamplayer. För att trivas hos GlobalConnect krävs det att du är flexibel, prestigelös och har ett naturligt sätt att motivera andra i din omgivning att nå resultat och uppsatta mål.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Matilda Dahlin på telefon 076- 869 30 58 eller matilda.dahlin@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!