Bilförsäljare sökes omgående till Porsche

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med bilförsäljning och har ett stort intresse av bilar? Är du lyhörd, prestigelös och driven, samt uppskattar att arbeta tillsammans med ett sammansvetsat team som stöttar upp varandra? Iså fall kan det vara just dig vi söker.

Som bilförsäljare till Porsche kommer du att få hantera hela processen från inköp av bilen till försäljning. Du informerar kunden om regler, villkor, avtal och finansieringsmöjligheter. I rollen som säljare är din viktigaste uppgift att skapa långsiktiga relationer med Porsches kunder.

Du har eget ansvar att nå dina budgetmål och arbetar mycket individuellt med din försäljning. Du kommer även ha mycket dialog med dina kollegor, tillsammans är ni ett team som stöttar upp för varandra och delar med sig av kompetenser.
Du ser till att kunden känner sig välkommen och skapar tillit samt ger trygghet för bilköpet. Porsche vill alltid ge sina kunder en förstklassig service och håller en hög standard.

Detta är en direktrektyrering, vilket innebär att du blir anställd direkt av Porsche. Tjänsten är start omgående, så snart vi träffar rätt person för tjänsten.

I denna roll som bilförsäljare hos Porsche kommer du även åka en del på banträffar, där kollegor emellan kan interagera med varandra samt med sina kunder. Porsches kunder är mycket värdefulla och dem ser till att de gör en del kundaktiviteter tillsammans som du kommer vara en del av. Du erbjuds en trivsam, rolig och spännande arbetsplats med många nya kontakter.


Om företaget
Stockholm och Porsche i Sverige har en anrik gemensam historia. Den började på Lindhagensplan med invigningen av Sveriges första och var då den enda auktoriserade återförsäljaren. Idag hittar du Porsche Center på Smista Allé 44 i Segeltorp, i Danderyd i norr och centralt i stan på Östermalm. De säljer nya och begagnade Porsche, utför service och reparationer i sin verkstad, erbjuder vinterförvaring, däckskifte och allt däremellan.

Porsche Center Stockholm, tillsammans med Porsche Center Danderyd och Porsche Service Center Östermalm är en del av Din Bil Sverige AB.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som bilförsäljare, och är trygg i hur processen går till. Du är framgångsrik i att skapa relationer, älskar att göra affärer samt har en genuin servicekänsla som riktas både mot kunder och medarbetare.

Du är lösningsfokuserad, social och positiv, och tycker om att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik. Du uppskattar att få vara involverad i hela processen av försäljningen, från första mötet med kund, kontroll av bilen till försäljning.

Vi ser att du som söker gärna har ledarerfarenhet. Du är även tävlingsinriktad och drivs av goda affärer. Vidare har du god datorvana och tidigare erfarenhet av att arbeta med Office-paketet. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal som skrift.

Intresserad? Skicka då in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Matilda Dahlin på telefon 076-869 30 eller matilda.dahlin@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-07-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!