SecOps sökes till Svensk Exportkredit i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
SecOps-teamet på Svensk Exportkredit, SEK, består idag av tre dedikerade personer som alla har sina specialiteter. Givetvis sker intern kompetensöverföring för att gruppen och företaget inte ska vara sårbara. SEK är ett statligt bolag som på grund av sin verksamhet lyder under många olika regelverk. SecOps har således ett jätteviktigt arbete både proaktivt och reaktivt mot många delar i och utanför organisationen.

Som en del av gruppen kommer du att arbeta med:

• Sårbarhetsskanningar

• Incidenthantering

• Härdning av Servrar och Klienter

• Applikationssäkerhet

• Övervakning i SIEM

• Certifikatshantering

• Mobile Device Management & Security

SEK sitter i ljusa fina lokaler mitt i centrala Stockholm. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av SEK.


Om företaget
SEK är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar exportföretag, deras underleverantörer och internationella köpare av svenska varor och tjänster. Finansiering från SEK ger företagen möjlighet att växa och bidrar till jobb och tillväxt i Sverige. SEK bidrar även till industrins omställning för att minska klimatutsläppen.

Under 2021 lånade SEK ut 77 miljarder kronor. För att kunna låna ut pengar lånar SEK upp genom olika instrument på flera geografiska marknader och vänder sig till både institutionella och privata investerare. På SEK omges du av kollegor med bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här tror vi på laget framför jaget och att de bästa lösningarna nås genom samarbete. Vi är professionella, gör det svåra enkelt och bygger hållbara relationer för att svenska företag ska bli mer konkurrenskraftiga och vinna fler exportaffärer. Detta kombineras med spännande internationella miljöer då våra kunder finns i 60 länder. På SEK får du följa med på en förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där din kompetens tas till vara. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se


Din profil
SEK söker en erfaren tekniker inom säkerhet. Du har gedigen arbetslivserfarenhet inom relevant område samt utbildning inom både generell IT och mer specifikt säkerhet. På vilket sätt du skaffat dig denna erfarenhet, eller vilken kombination av kurser och utbildningar du har, är mindre viktigt. Anser du dig kvalificerad, tittar vi mer än gärna på din bakgrund. Du behöver stor vana av att arbeta med Microsoft som huvudsaklig plattform och då IT-säkerhet i Azure. Du har arbetat med SIEM-verktyg som SPLUNK och Azure Sentinel samt känner dig bekväm med PKI-hantering, logganalys och att arbeta med säkerhet i utvecklingsmiljöer.

Förutom dina tekniska färdigheter är du en person som tycker om att driva och utveckla säkerheten som en helhet. IT är en stor del i att stödja SEKs verksamhet och du kommer således att behöva arbeta med personer som själva inte är tekniskt bevandrade. Detta kräver en kommunikativ förmåga och en förståelse för andras behov. I grunden kom du in på IT på grund av ett tekniskt intresse som fortfarande lever kvar i allra högsta grad. Du håller dig uppdaterad med vad som händer i världen inom teknisk utveckling och förstår hur detta kan påverka och hjälpa er i ert arbete. SEK bedriver en internationell verksamhet och du behöver då kunna hantera svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Är det dig vi letar efter? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2022-09-26

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!