Platschef med erfarenhet av bilglas sökes till Åkersberga

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad platschef som vill hjälpa till att få verkstaden i Åkersberga att hålla hög kvalitet och leverera den bästa servicen till kunderna.

Din utmaning blir att ansvara och leda arbetet på verkstaden och kundmottagning. Tillsammans med dina kollegor, kommer du även byta rutor på fordon av samtliga bilmärken, utföra stenskottsreparationer samt kalibreringar vid behov. Här får du alltså chansen att både leda arbetet och samtidigt kavla upp ärmarna och göra grovjobbet. Det blir en varierande roll med många utmaningar men också en chans till utveckling.

Tjänsten är heltid tillsvidare, måndag till fredag 7-16 eller 8-17.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi tror att den nya platschefen tycker om att jobba med bilar och är serviceinriktad. Tidigare erfarenheter från arbete med bilglas är en fördel, men inget krav.

Du trivs bra med mycket kundkontakt och är en lättsam person med stor respekt för din ansvarsroll. Din målsättning är att se till kundens bästa samt att erbjuda en god service. Du ser också utmaningen i att starta upp verksamheten utifrån företagets riktlinjer och vill göra ditt bästa för att det ska bli så bra som möjligt.

B-körkort är ett krav samt svenska och engelska i tal och skrift.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare cecilia.keve@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2022-06-01

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!