Intern IT-support sökes till kund i Solna

Dina arbetsuppgifter
Är du ute efter nästa utmaning inom IT-support? Just nu söker vi på dig som är kommunikativ, gillar problemlösning och vill arbeta med IT-support internt hos vår kund. Detta är en spännande möjlighet för dig som är serviceminded, tycker om att hjälpa användarna med alla typer av problem, har någon typ av erfarenhet av IT-support sedan tidigare och vill utvecklas inom området.

I rollen kommer du att supportera intern personal dagligen med hjälp av telefon, mail och annan IT-service. Du kommer att hantera allmänna IT-problem, behörigheter, mail, MS Office, Windows, Outlook och andra ärende- samt ekonomisystem. Du kommer även att ansvara över onboardning och offboarding av användare internt. Din roll kommer främst vara som IT-support, men vi estimerar att rollen är ca 50% av heltid. Resterande tid ska du var positivt inställd till att rycka in där det behövs tex inom kundservice eller administrativa uppgifter inom deras internekonomifunktion.

Arbetstiderna är helgfria vardagar mellan 08.00 och 17.00. Tjänsten är en inledande bemanningslösning där du arbetar som konsult via 2Complete, det finns stora möjligheter till anställning hos kund långsiktigt.


Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik men som även tycker att det är kul att hjälpa de som inte har samma intresse. Service-känslan och viljan att vara tillgänglig och öppen är minsta lika viktigt som din tekniska kompetens. Din roll att hålla dina kollegors teknik flytande är således mycket viktig. Du förstår att ett positivt bemötande, viljan att hjälpa och även felsöka och åtgärda fel går hand i hand i denna roll.

Förutom ditt stora intresse för teknik och IT tror vi att du läst tekniskt gymnasium eller har spenderat en stor del av din fritid framför skärmen. Du är envis inför tekniska problem och är inte rädd för att felsöka.
Vi ser gärna att du har någon arbetslivserfarenhet sedan tidigare, gärna inom support, help-desk eller teknisk kundservice. Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska obehindrat både muntligt och skriftligt.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Anna Magnusson på 076- 869 3048 alt. anna@2complete.se.Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2022-06-04

Placering

Solna

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!