Account Manager sökes till Vasastan

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och påverka, nätverka och skapa många nya spännande kontakter? Vår kund ser fram emot att välkomna en till Account Manager till företaget.

Vår kund erbjuder dig en arbetsplats med bra lön och provision, en närvarande chef och ambitiösa kollegor. Där du kommer vara en stor nyckelspelare i företaget både för de interna medarbetarna och företagets kunder.

Din roll innebär mycket frihet under ansvar. Du kommer med ditt driv och engagemang både vara med och påverka din personliga utveckling likväl som företagets framväxt. Det läggs stor vikt vid personaltrivsel och du kommer bli en del av ett socialt team som har mycket aktiviteter ihop.

Vi söker nu en Account Manager som älskar att nätverka, som har koll på företag och restauranger i Stockholm stad och uppskattar att ge service till kunder. Du kommer med ditt intresse för affärer och för att skapa en god upplevelse hos dina kunder erbjuda dem en festmåltid efter deras önskemål. Det kan handla om en stor frukost till ett frukostseminarium, lunch till en konferens, fika till ett födelsedagsfirande eller en tre-rätters middag för ett event. Du arbetar med uppsökande, leads och nätverkande. Möjligheterna är stora för dig som har ett enormt driv, duktig på att kommunicera och tycker om att ta kontakt med nya människor.

Vår kund arbetar redan idag med många stora kända företag i Stockholm och det kommer in förfrågningar dagligen.

Här kommer du att ha och göra om dagarna. Med många roliga event kommer du ha möjlighet att skapa dig många nya kontakter och utveckla ditt nätverk som säljare.

Om företaget
Vår kund erbjuder matleverans från deras samarbetspartners inom restaurang och café till deras kunder, stora som små. Dem är en helhetsleverantör och samarbetar med ca 100 restauranger, som bland annat Boqerian, Taverna Brillo och Thelins bageri, och levererar till kunder som H&M, TV4 och Klarna.

Din profil
Vi söker dig som har ett enormt driv, engagerad i det du tar för dig och trivs i sociala sammanhang. Du har kanske tidigare arbetat med försäljning, eller arbetat med stora kundevent. Då denna roll innebär mycket kommunikation med kunder och samarbetspartners ser vi att du pratar och skriver svenska samt engelska flytande. Du har datorvana, och vet vikten av uppföljning. Du vill göra goda affärer, där långsiktighet och relationsskapande är av hög vikt.

Vidare tror vi du som söker är nyfiken, orädd och prestigelös. Du brinner för att ge god service, har god lagkänsla och vill utvecklas.

Låter det som du? Vi ser fram emot din ansökan redan idag, då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Matilda Dahlin på matilda.dahlin@2complete.se alternativt 076-869 30 58.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!