Site Manager till Gradén Mattsson i Solna

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven ledare med ett stort intresse för att utveckla kundrelationer? Vill du vara med och utveckla både medarbetare och verksamhet? Då kan det vara just dig vi söker.

I rollen som Site Manager hos vår kund Gradén Mattson kommer dina primära arbetsuppgifter bestå av att leda ditt team i det dagliga arbetet samtidigt som du arbetar med verksamhetsutveckling. Du kommer bland annat att coacha dina medarbetare och följa upp på försäljningsresultat. Ytterligare kommer du att utveckla Gradén Mattssons arbetssätt, processer och kundrelationer.

Du kommer att erbjudas en tjänst med öppet och bra arbetsklimat och många fina förmåner.


Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning och/eller verksamhetsutveckling, gärna inom bank eller finans. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi söker en person som är strukturerad, lösningsorienterad samt med ett stort driv . Du är trygg i dig själv, i ditt ledarskap och du är duktig på att coacha samt motivera dina medarbetare. Vidare är du prestigelös som person och har ett högt driv och engagemang som smittar av sig på andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2022-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Sarah Lindgren

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!