Driven innesäljare till ett energifullt team i Globen

Dina arbetsuppgifter
Vill du starta din karriär inom försäljning? Få betalt för att lära dig bli duktig inom försäljning? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Du kommer att arbeta med försäljning B2B via telefon och mejl. Du kommer ingå i ett sammansvetsat välkomnande team som ställer upp för varandra. Du blir coachad och får feedback. Sedan är det du som tar ansvaret över din roll, med ditt driv och nyfikenheten av att lära. Det engagemanget du lägger ner i ditt arbete kommer påverka dina resultat.

I dina arbetsuppgifter kommer du även arbeta administrativt i CRM-system, där du lägger in kunder, ordrar och offerter.

Tjänsten är förlagd till ljusa fina lokaler med fin utsikt över Globen i Stockholm. Du välkomnas in i ett aktivt gäng, som hittar på roliga saker tillsammans.

Om företaget
Vår kund arbetar med företagsvärderingar. De utgår alltid från kundens behov och tar fram analyser av ett företag. Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du ha en fullgod gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning och kundkontakt, främst över telefon. Det viktigaste är att du brinner för att leverera åt dina kunder och arbeta mot uppsatta mål i ett högt tempo. Du trivs med att arbeta i grupp, men främst drivs du av att jaga mål och avslut – givetvis alltid med en nöjd kund.
Vi tror att du som söker är driven, nyfiken och positiv. Du sprider energi och tycker om att ta kontakt och prata med människor.

Vår kund arbetar med alla typer av kunder, därför tror vi att du som söker både skriver och talar svenska och engelska obehindrat.

Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Matilda Dahlin på 076-869 30 58 alternativt matilda.dahlin@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!