Teamleader med personalansvar sökes till centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Är du den naturliga ledaren som hugger i där det behövs och tycker om att arbeta med service? Då kan det vara just dig vi söker!

I rollen kommer du att driva verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Du ser till att det är en hög servicenivå och att medarbetarna trivs. Du kommer ha personalansvar över ett team på ca 10 personer som är inom reception, lokalvård och vaktmästeri.

Du kommer att ha regelbunden kundkontakt med fokus på att möta kundens förväntningar. Du arbeta i driften där det behövs, exempelvis i receptionen och ta emot besökare. Du hanterar konferenser, catering och event. Du besvarar telefonsamtal och mejl, bokar mötesrum, hanterar fakturor, felanmälningar, behörigheter och säkerhetsfrågor.

Som personalansvarig över ditt team kommer du vara ansvarig att organisera och leda dina medarbetare i det dagliga arbetet. Du kommer även hantera det administrativa arbetsuppgifterna runt det. Rollen är både strategisk och operativ, och du trivs i båda.

Du kommer att arbeta i en miljö med fokus på kundservice, proaktivitet samt arbetsglädje. Detta är en direktrekrytering till vår kund, på heltid med start omgående.

Om företaget
Vår kund arbetar inom service- och tjänstesektorn där medarbetarna och kunderna är i centrum. Du erbjuds en roll i en värderingstyrd verksamhet som kännetecknas av flexibilitet och ansvarstagande i en stor internationell koncern. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service och tidigare arbetslivserfarenhet av att leda ett team. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande samt har god datorvana.

Vi tror att du är den som gärna tar ett övergripande ansvar, du vill vara där det händer och är duktig på att delegera, stötta och coacha dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du är duktig i kontakt med kunder, att se till vad kunden behöver för att tillgodose deras önskemål. Du uppskattar att arbeta med flera olika arbetsuppgifter och att samverka med andra.

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Matilda Dahlin på telefon 076-869 30 eller matilda.dahlin@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2022-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!