Senior inköpare sökes omgående till interimsuppdrag

Dina arbetsuppgifter
Är du en noggrann, driven och strukturerad Inköpare som söker en ny utmaning? Motiveras du av att arbeta med inköp i projektform samt skapa lönsamhet? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Senior inköpare med erfarenhet från industriella byggsektorn som skall ansvara och hantera två stora projekt. Det första projektet kommer innebära inköp för bygget av en ny fabrik. Du förväntas ansvara för all kontakt, förhandling samt avtal med eventuella leverantörer enligt aktuell standard. Du strävar efter att skapa lönsamhet och fördelaktighet för vår kund i alla lägen och förstår vikten av goda samarbeten långsiktigt. Det andra projektet innebär inköp av tekniska maskiner för produktion. Du kommer arbeta tätt med projektchefen och andra interna samt externa kontakter.

Detta är en projektanställning och du kan fakturera på eget bolag om så önskas. Du förväntas vara på plats någon/några dagar i veckan, resten kan du arbeta remote. Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid erfarenhet.


Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom inköp samt tidigare arbetslivserfarenhet av industriella byggsektorn i rollen som inköpare. Det är högt meriterande om du har arbetat med inköp av teknisk utrustning. Du är van vid att analysera stora mängder data samt är systemkunnig och behärskar Office-paketet väl. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett analytiskt tankesätt. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Som person är du noggrann, flexibel och självgående. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort ansvar och du strävar efter att nå uppsatta mål. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Inköp

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Placering

Nyköping

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!