Driftchef inom städ till Falun

Dina arbetsuppgifter
Är du en prestigelös och flexibel person som trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Då har vi rätt tjänst för dig.

I rollen som driftchef hos vår kund kommer du att bland annat att ansvara för lön och personalfrågor, fakturering samt ha ett stort ekonomiskt ansvar. Du kommer att ansvara för ca 35 medarbetare och leda och fördela det dagliga arbetet i hela Dalarna. Du schemalägger och sköter semesterplanering för samtliga medarbetare samt ansvarar för rekrytering av nya kollegor.Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att fördela och planera arbete. Du är en van ledare och har minst ett års branscherfarenhet. Vidare har du mycket goda kunskaper inom Excell och Office 365 samt B-körkort.

Vi söker en person som är strukturerad, initiativtagande och som ser vikten av att arbeta proaktivt. Du är van vid att arbeta självständigt och är trygg i att fatta egna beslut i det löpande arbetet. Du bör vara stresstålig samt att du har en god social kompetens.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Placering

Borlänge

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Sarah Lindgren

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!