Operativ inköpare till Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Är du en strukturerad och driven person som vill arbeta som inköpare hos ett väletablerat bolag? Då har vi rätt tjänst för dig.

I rollen som inköpare hos vår kund kommer dina dagliga arbetsuppgifter att bestå av kontinuerlig kontakt med leverantörer, inköp av produkter samt analysering av offerter för att säkerställa fraktvillkor och ledtider. Du planerar och balanserar av lager mot efterfrågan samt håller kund informerad om alla leveranser. Du arbetar i tätt samarbete med dina kollegor för att hålla flödet balanserat och kostnadseffektivt.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som inköpare i liknande roller. Du har en god teknisk kunskap och vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet från tekniksektorn. Du har en god kommunikativ förmåga samt talar och skriver både engelska och svenska obehindrat. Det är högt meriterande med relevant eftergymnasial utbildning.

Som person vill vi att du är prestigelös, noggrann och flexibel. Det är en självklarhet för dig att ta ett stort individuellt ansvar samt driva dina arbetsuppgifter självständigt. Vidare är du analytisk och har ett sinne för affärer. Du har en öppen och rak kommunikation och ett positivt förhållningssätt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Inköp

Sista ansökningsdag

2022-05-30

Placering

Södertälje

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Sarah Lindgren

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!