Projektledande verksamhetsutvecklare sökes till konsultbolag

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, nyfiken och strukturerad Projektledare som söker en ny utmaning? Motiveras du av att driva verksamhetsutvecklande projekt, utbilda personal samt bidra till framgång? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Projektledare som kan ta sig an en spännande roll som verksamhetskonsult. I rollen kommer du att arbeta med projekthantering, förändringsledning och verksamhetsutveckling hos vår kunds kunder. Du kommer att arbeta i olika projekt och förväntas vara delaktig i att identifiera samt utveckla nya möjligheter hos kunderna. Du kommer även att hålla utbildning inom din kompetens och du kommer att få en grundlig utbildning inom detta på plats. Det finns mycket goda möjligheter till utveckling inom bolaget och vi ser gärna att du strävar efter att utvecklas löpande i din roll.

90% av uppdragen ligger i Stockholms län och en del resor på dagsbasis är standard. Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.


Om företaget
Vår kund är ett konsultbolag inom IT, Management Consulting samt utbildning. De har kontor i centrala Stockholm som präglas av en familjär stämning där alla arbetar tillsammans och prestigelöst. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom, civilingenjör eller likvärdig utbildning samt har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande roller, gärna som konsult. Det är högt meriterande med erfarenhet från både privat samt offentlig sektor. Du har tidigare erfarenhet från ledande roller. Du är systemkunnig och det är ett krav med hög kunskap i Office-paketet. Vi ser gärna att du har ett högt kundfokus samt ett strategiskt tankesätt. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person är du driven, flexibel och analytisk. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och hög variation på arbetsuppgifterna. Det är självklart för dig att ta ett stort ansvar och du strävar alltid efter att utvecklas i din roll. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-10-21

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!