Produktchef sökes till ŠKODA Sverige

Dina arbetsuppgifter
Vill du tillhöra ŠKODAs vinnande team? Nu har du möjligheten att vara med och påverka de ŠKODA-bilar som kommer att rulla på Sveriges vägar i framtiden. Vi söker dig som vill vara en del i arbetet med att stärka ŠKODAs position ytterligare på den svenska marknaden.

Som produktchef är du ansvarig för flera av ŠKODAs modeller och din huvudsakliga uppgift är att utifrån deras strategier erbjuda en attraktiv produktpaketering anpassad för ŠKODAs marknad samt säkerställa att de finns beställningsbara för våra kunder. Du ansvarar för modellernas svenska livscykel och är delaktig i kedjan från att prissätta och paketera dem till att ansvara för informationen i säljstödsystemet och daglig support till våra återförsäljare. Du kommer att vara inblandad i produktrelaterade event, utbildningar och givetvis ingår internationella kontakter med ŠKODA AUTO i Tjeckien. Inom avdelningen produkt och marknad får du en viktig roll att bidra med information till vår externa kommunikation.

Du kommer att arbeta i ett mycket erfaret team där alla bidrar till gemensam framgång. Detta är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsplats är Volkswagen Group Sveriges huvudkontor som ligger i Södertälje, 25 minuters bilväg från Liljeholmen.


Om företaget
Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör. De marknadsför ŠKODA, Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Audi, SEAT, CUPRA och Porsche - samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I deras grupp ingår också dotterbolagen Europeisk Biluthyrning AB, Volkswagen Parts Logistics Sverige AB och Volkswagen IT Service Sverige AB. Volkswagen Group Sverige ägs av Volkswagen AG i Tyskland.

Volkswagen Group tillhandahåller ett dynamiskt arbete med goda möjligheter till utveckling och ett flexibelt arbetsklimat med frihet under ansvar. De erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och träningsmöjligheter på arbetsplatsen.Din profil
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av arbete inom områdena marknadsföring, priskalkylering, marknads- och konkurrentanalys samt onlineförsäljning. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du har en stark serviceattityd med ett brinnande intresse för produkt- och marknadsfrågor och vill lära dig mer om vår bransch och bli en viktig lagspelare i vår omställning mot elektrifierade bilar och ökad online-försäljning. Du är intresserad av produktmarknadsföring, har en analytisk förmåga och är van att arbeta strukturerat med hög noggrannhet både självständigt och tillsammans med dina kollegor, leverantörer och externa organisationer.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se
Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2022-06-04

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!