Business Controller sökes till Cyclife i Nyköping

Dina arbetsuppgifter
Är du en strukturerad, noggrann och flexibel ekonom med erfarenhet från industrin? Motiveras du av att utveckla rutiner/ processer samt arbeta nära verksamheten? Då har vi möjligheten för dig.

I rollen som Business Controller hos Cyclife kommer du att arbeta brett inom finansprocesserna med fokus på projekt-controlling och agera den ekonomiska experten. Du är kunnig och kan guida dina kollegor i de svenska regelverken och du kommer att ha flera kontaktytor både internt och externt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Genomförande och registrering av vinstavräkning.

• Delta i genomgång av offerter och ekonomiska kalkyler med ansvar för pris- och kostnadskontroller avseende både för- och efterkalkyl
• Utföra månatliga projektuppföljningar inklusive kostnads-/vinstanalys och stödja/utbilda projektledare i finansiell projektledning
• Bokning av CAPEX och beräkning av kapitalisering av interna kostnader
• Analys av budgetavvikelser
• Delta i företagets verksamhetsstyrning genom att ta fram beslutsunderlag med ekonomisk koppling till verksamheten.
• Medverkan i rapportering till ägare och myndigheter.
• Delta i verksamhetens befintliga finansuppgifter.
• Att i övrigt utföra arbete/uppdrag enligt avdelningschefens direktiv.
• Aktivt deltagande i förbättringsarbete för att nå avdelningens och företagets mål.

Detta är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse.


Om företaget
Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen, en av Världens största kärnkraftsoperatörer. Cyclife bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 100 anställda. De erbjuder tjänster både internationellt och inom Sverige av avvecklingstjänster och reningslösningar för lågradioaktivt kontaminerat material. Cyclife ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning.Din profil
Vi söker dig som har en flerårig arbetslivserfarenhet i liknande roller. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och du är uppdaterad på svenska regelverk och lagar. Det är högt meriterande med erfarenhet av internationella bolag och större organisationer gärna inom industrin. Du är avancerad användare av Excel och har gedigen kunskap inom ekonomisystem. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat, det är meriterande med kunskaper i franska.

Som person ser vi att du är strukturerad, analytisk och förändringsbenägen. Du är en ödmjuk lagspelare som gärna bidrar till teamet och organisationen och som motiveras av att driva utveckling av de ekonomiska processerna. Du trivs väl i en större internationell matrisorganisation och har förmågan att kombinera ett högt strategiskt fokus med operativt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2022-10-21

Placering

Nyköping

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!