Partnersäljare inom Datakom sökes till GlobalConnect Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Partnersälj på GlobalConnect arbetar med den indirekta affären inom fiber. Alla företag som levererar IT-tjänster behöver kunna erbjuda en väg för sina kunders trafik. Det mest fördelaktiga är då att ha en partner där man kan efterfråga uppkoppling för kundernas IT-tjänster på ett snabbt, kvalitativt och driftsäkert sätt. GlobalConnect har ett av Sveriges mest moderna, utbredda och driftsäkra nät och har i tillägg till detta även en unik portal där Partners kan efterfråga produkter och få snabba svar kring tillgänglighet och priser.

Partnersälj kontaktar, träffar och presenterar GlobalConnects produkter och det är ett viktigt och roligt arbete om man tycker om att arbeta med långsiktig och förtroendeingivande försäljning som resulterar i ett partnerskap. Största delen av arbetet sker på GlobalConnects kontor i Stockholm men innebär mycket möten och relationsbyggande med blivande partners. En viss andel resdagar kan förekomma då en del partners finns i andra större orter i Sverige än endast Stockholm.

Du kommer att bil en del av ett mycket framgångsrikt team inom Small & Medium Enterprise och kunniga kollegor som framgångsrikt driver denna affär idag. Tjänsten är en inledande bemanningslösning med goda möjligheter till att på sikt gå över till GlobalConnect.

Om företaget
”GlobalConnect är den ledande leverantören av fiberbaserad datakommunikation och datacenter i norra Europa. Vårt uppdrag är tydligt: att koppla upp och ihop Sverige. Det kan handla om att koppla ihop butiker som ingår i en kedja, att förse små och medelstora företag med säkert uppkoppling till att bygga datacenter åt några av världens största och mest krävande kunder.

Med vårt eget fibernät som plattform och starka engagemang erbjuder vi marknadsledande lösningar inom nätverksbyggande, datakommunikation, IT-säkerhet, molnlösningar och telefoni. Allt förpackat med varierande produkter och tjänster så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig – din egen kärnverksamhet och tillväxt.

Ja, det finns mycket att berätta. Men vi kan beskrivas med ett enda ord, vi är dedikerade. Och vi tål att testas.”

Din profil
För att lyckas inom Partnersälj behöver du ha en framgångsrik bakgrund inom försäljning. Du har ett förtroendeingivande och påläst tillvägagångssätt och trivs i en säljroll med ett långsiktigt fokus. GlobalConnect är en fiberleverantör och för att kunna lära dig produkter och kunna identifiera vilka som skulle kunna vara intresserad av ett partnerskap med GlobalConnect, behöver du ha någon koppling till IT-, Tele- eller Datakom. Som person drivs du naturligtvis av affären. Arbetet inom Partnersälj är otroligt starkt beroende av dig som person, hur du kan påvisa nyttan i ett partnerskap samt skapa en personlig relation med både beslutsfattare och våra partners säljare, för att de ska förstå värdet i att välja GlobalConnects produkter till sina kunder. Hos GlobalConnect arbetar vi som ett team och med gemensam framgång. Dock måste du kunna se ditt eget bidrag och på ett strukturerat sätt lägga upp din försäljning.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-08-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!