Inköpare till bilbranschen sökes omgående

Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta som inköpare och har ett intresse för premium och sportbilar? Har du lätt för att knyta nya kontakter samt möjligen även har ett brett kontaktnät inom segmentet? Då har vi möjligheten för dig.

Vi söker nu en social, motorintresserad och driven person som har ett analytiskt affärstänk. Som inköpare hos vår kund är du ansiktet utåt och navet för verksamheten. Du är duktig på relationsbyggande, är en skicklig förhandlare och sätter alltid relationer och affärer i första hand. Med ett starkt bolag i ryggen öppnas dörrar för en snabb och rolig expansionsresa där du är en del av framgångarna.


• Inköp av både nytt och begagnat. Arbetet går främst ut på att bevaka marknadsplatser så som blocket och auktioner men även att skapa relationer med andra företag inom branschen.

• Upphandling och inköp av entreprenader i linje med koncernens fastställda processer och rutiner samt löpande arbete med att förbättra dessa.

• Definiera och följa upp mätetal, samt prioritera uppgifter så att de möter övergripande uppsatta mål.

• Omvärldsbevakning inom aktuell kategori såsom marknads- och produktkännedom samt utveckling inom området.

Med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst. Vår kund arbetar både med fast och provisionsbaserad lön.

Om företaget
Vår kund har över 30 års erfarenhet av bilförsäljning, och arbetar med att importera och sälja nya samt begagnade bilar. De har stort kontaktnät inom EU och erbjuder hög kvalitét och trygghet oavsett om man köper exklusivt, premium eller standars. De arbetar med märken som Ferrari, Jaguar, Land Rover och Maserati m.fl. De sitter i fina lokaler både norr och söder om Stockholm.

De arbetar alltid med att finna lösningar till deras kunder, och har ett öppet och välkomnande klimat.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning eller inköp inom bilbranschen. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från inköp utav transportbilar, samt erfarenhet av befintliga auktionsplattformar för inköp av bilar. Du som söker har B-körkort. Du behärskar svenska och engelska i tal som skrift, samt har god datorvana.

Som person är du initiativrik, självständig, och driven i ditt arbete. Du är en lojal lagspelare, målmedveten och vill framåt. För att lyckas i rollen tror vi att du är en skicklig förhandlare. Vidare tycker du om att arbeta mot uppsatta mål samt vill växa inom bolaget. För att lyckas i rollen har du ett gott sinne för affärer och ekonomi då du kommer sköta hela inköpsprocessen på egen hand från början till slut. Du har lätt att knyta kontakter och skapa goda relationer då verksamheten bygger på god kundnöjdhet och lojala kunder.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Anna Magnusson på 076-869 30 48 alternativt anna@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Kategori

Inköp

Sista ansökningsdag

2022-10-21

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!