Försäljningschef premiumbil sökes till Smista

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, nyfiken och hungrig Säljare med erfarenhet av begagnat bil och ledarskap? Motiveras du av att driva försäljning, coacha team samt uppnå resultat? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Försäljningschef som har förmågan att driva försäljning utav begagnade premiumbilar, leda teamet framåt samt identifiera och utveckla verksamheten. I rollen kommer du att ha fullt personalansvar över ett team av 3, du ansvarar för deras försäljning, utveckling och engagemang. Du förväntas att på sikt bygga ett större team och driva utveckling av rutiner/ processer. Du har även ansvar över den dagliga lagerhållningen av bilar och att det motsvarar efterfrågan. Du är en driven ledare som brinner för att se hela teamets framgångar och du går i gång på att utveckla verksamheten vidare och i dialog med ledningen.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.Om företaget

Mer information ges vid intervju.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande roller inom försäljning av begagnade bilar. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning av premiumbil och det är högt meriterande med erfarenhet av inköp av begagnade bilar. Vi ser gärna att du har ett strategiskt tankesätt och ett engagerande ledarskap. Du talar och skriver svenska obehindrat, B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, strukturerad och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort ansvar och du är engagerad i både dina egna resultat likväl som teamets. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2022-06-04

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!