Projektledare inom el till familjärt bolag i Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, strukturerad och erfaren projektledare som motiveras av att driva både stora som små projekt framåt? Vill du vara med och bidra i ett tillväxtföretag? Då har vi rätt tjänst för dig!

I rollen som projektledare hos vår kund kommer du att aktivt planera och samordna dina projekt. Ytterligare kommer du att övervaka samtliga projektuppdateringar och informera alla involverade om utvecklingen. Du kommer att säkerställa att arbetet flyter på efter uppsatt budget, vilket innebär att du även har ett stort ekonomiskt ansvar. För att projekten ska gå i rätt riktning kommer du även att tilldela uppgifter till montörerna samt coacha dem framåt.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att lyckas i rollen har du arbetat som projektledare, gärna inom el-installation, i minst fem år. Du har erfarenhet inom entreprenad-juridik samt en bakgrund av att arbeta efter uppsatta budgetar. Vidare har du god kännedom kring AB04 & ABT06. Då resor förekommer ser vi även att du har B-körkort.

Som person är du öppen och flexibel men samtidigt förstår du vikten av att arbeta strukturerat enligt tidplan. Vi ser även att du är driven och vill växa i takt med bolaget. Det är av stor vikt att du är kommunikativ och är mycket bra på att samarbeta med både kollegor och kunder. I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlighet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – 875 11 46 eller sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Marknad/Information/PR

Sista ansökningsdag

2022-05-30

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Sarah Lindgren

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!