Projektledande säljare sökes till Göteborg

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och driva projekt framåt, hitta rätt affärer och bygga relationer? Är du driven, engagerad och gillar att nätverka? Då kan det vara just dig vi söker!

Nu söker vår kund nya kollegor som vill vara den självklara kontakten till företag vid stöd i projekt vad gäller vägarbeten och andra nybyggnationer. Du kommer att tillgodose byggprojekt med de produkter och tjänster som behövs för att säkerhetsställa att arbetet sker säkert och under goda förhållanden.

Du kommer aktivt söka, initiera och genomdriva affärsmöjligheter. Du är ansvarig att agera för att regelverk och policy efterlevs i projekten och i samarbetet med kunden. Du är delaktig i att planera, utföra och ansvara för produktionen/driften och tillhörande uppgifter i aktuella projekt. I rollen innebär det att utföra platsbesök och kundbesök, planera och delta i möten kopplade till projekten, ansvara för resultatet, hantera system, rutiner och administration enligt företagets regler och krav. Samt genom ett medskapande förhållningssätt bidra till din egen och gruppens utveckling i enlighet med målen för verksamheten.

Detta är en tillsvidareanställning med start omgående,. Arbetstiderna föreligger mellan 08:00 – 17:00, och du utgår från deras kontor i Göteborg. Fast bra grundlön och förmånsbil.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag., då urval sker löpande.

Om företaget
Vår kund är behjälplig vid bebyggelse av vår infrastruktur, att se till att de som arbetar är skyddade och dem som rör sig runt om i området, och tillgodoser de maskiner och verktyg som behövs för de olika stora byggprojekten. Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi ser att du som söker är förtroendeingivande, lyhörd och ger energi. Du är mycket driven och engagerad i ditt arbete. Vidare tror vi att du är en lösningsfokuserad person, som gör saker enkelt. För att lyckas i denna roll är det bra om du är självgående, strukturerad och flexibel. Du gillar det personliga mötet och rör dig obehindrat i kontakten med nya människor.

Du som söker har möjligen haft tidigare roller som arbetsledare eller projektledare på byggen och vill arbeta med försäljning i branschen, nätverka med de olika byggföretagen. Alternativt har du tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B och uppskattar att skapa goda relationer med kunder.

Du förstår vikten av återkoppling och närvaro hos kunder. Du skriver och pratar svenska samt engelska obehindrat. Vidare ser vi att du har datorvana. Körkort är ett krav.

Har du några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-11-29

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!