Lagermedarbetare sökes till södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som lagermedarbetare på vår kunds lager i Södertälje. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att strukturera upp lagret samt att ta emot varor som kommer in från leveransavdelningen. Truckkörning kan förekomma i arbetet.

Detta är en bemanningslösning vilket innebär att du blir anställd av oss på 2Complete. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 07:00-16:00.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervju

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lager eller att arbeta praktiskt som truckförare. Detta arbete kan uppfattas som tungt, redskap på anläggningarna finns. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift eftersom språket används i den dagliga kommunikationen.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på cecilia.keve@2complete.se eller ring på 070- 845 99 04. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Truckförare

Kategori

Logistik/Transport/Lager

Sista ansökningsdag

2022-05-30

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!