Erfaren koordinator till växande bolag i södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Är du en strukturerad och initiativtagande person som drivs av att hålla ett högt tempo i en roll med många kontaktytor? Motiveras du av att sköta det administrativa samtidigt som du har en social och kommunikativ roll? Då har vi rätt tjänst för dig.

För kunds räkning söker vi en depåkoordinator till Jordbro. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att planera och organisera bolagets drift och produktion i Stockholm enligt verksamhetssystem, avtal och policys. Du ansvarar för att samtliga fordon alltid är servade och besiktade. Exempel på ytterligare arbetsuppgifter som kan förekomma är:

- Säkerställa intäkter och kostnader.
- Leda och planera lagerverksamheten.
- Personalansvar samt schemaläggning av samtliga trafikservicemedarbetare.
- Skapa och utveckla rutiner och processer.
- Dokumentation enligt rutiner samt upprätta statistik och uppföljningar.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du kommer från beläggningsbranschen alternativt har erfarenhet inom infrastruktur. Du har stor kompetens inom Office 365 och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du har B-körkort samt har tillgång till bil. Det är högt meriterande om du har tidigare erfarenhet från personalansvar samt schemaläggning.

Vi söker en positiv och energisk person som har en strävan för att utvecklas. Du är driven och är van vid att delegera ut samt strukturera de arbetsuppgifter som inkommer för att säkerställa att allt blir gjort enligt tidplan. Ytterligare ser vi att du är flexibel och vill växa med bolaget samt har en förmåga att arbeta proaktivt. I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlighet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult sarah.lindgren@2complete.se på telefon 076 – 875 11 46 eller sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Övrigt

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Placering

Haninge

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Sarah Lindgren

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!