Anbudsansvarig sökes till Cyclife i Nyköping

Dina arbetsuppgifter
Är du en kunnig och erfaren projektledare eller liknande med erfarenhet av anbudsledning? Vill du arbeta i en unik bransch med hög säkerhet? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund Cyclife är i behov av en Tender Manager som vill ta huvudansvar över anbudsprocessen i deras projektorganisation. I rollen kommer du att ansvara över hela processen kring anbud och industriplan. Du analyserar innehåll, sätter och ifrågasätter kundens behov och förändringar, genomför en omfattande riskanalys samt sätter upp och säkerställer mål för kvalité, kostnad och tid. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med kunder, interna specialister samt projektledarna i teamet.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Du har möjligheten att arbeta ca. 50% på plats i Nyköping och 50% remote.


Om företaget
Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen, en av Världens största kärnkraftsoperatörer. Cyclife bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 100 anställda. De erbjuder tjänster både internationellt och inom Sverige av avvecklingstjänster och reningslösningar för lågradioaktivt kontaminerat material. Cyclife ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning.

Din profil
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och/ eller flerårig arbetslivserfarenhet i en liknande roll. Du har arbetat minst 5 år med anbudsledning inom projektindustrin och det är högt meriterande om det är inom energisektorn eller annan högriskverksamhet. Du har tidigare erfarenhet av att göra kalkyler och beräkningar och är god användare i system för detta. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och hög vana att verka i internationella miljöer.

För att bli framgångsrik i rollen så är du strukturerad, noggrann och flexibel. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö och kan anpassa dig efter rådande kontext. Du är social och kommunikativ och strävar efter att skapa och förvalta relationer. Att arbeta i projektform och att driva mot mål är självklart för dig likväl som att ta ett högt ansvar över ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 alt. anna@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Teknik/Ingenjörsyrken

Sista ansökningsdag

2022-10-21

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!