Automationstekniker till kund i södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete? Är du serviceinriktad och trivs med att ha kontakt med kunder? Är du intresserad av att arbeta på ett företag som är under ständig utveckling? Just nu söker vi dig som vill arbeta som automationstekniker med inriktning mot automation och el till produktions- och fastighetsunderhåll hos vår kund i Södertälje.

Dina arbetsuppgifter som underhållstekniker innebär att arbeta med akutservice, felsökning och förebyggande underhåll. Du kommer också ha mycket kundkontakt samt kontakt med medarbetare i produktionen.

Detta kommer vara ett konsultuppdrag vilket innebär att du bli anställd hos oss på 2Complete Professionals och arbetar hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Om företaget
Mer information om företaget kommer vi ge vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning inom el och automation. Du har några års arbetslivserfarenhet inom underhållsarbete helst inom industri samt att du är van vid att arbeta i team. Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för teknik. Vi ser även att du tycker om att lösa problem, är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du har goda kunskaper i svenska samt att det är meriterande om du har kunskaper i engelska såväl i tal som skriftligt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Cecilia Keve på telefon 070 845 99 04 eller mejla cecilia.keve@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Underhållsmekaniker, Underhållstekniker, Drifttekniker, servicetekniker

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2022-05-30

Placering

Gnesta

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!