Juniora Leveranskoordinatorer sökes till stort Telekom-bolag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Gruppen Leverans ansvarar för att kunderna får snabb och precis leverans av alla olika produkter och tjänster. För att lyckas i rollen behöver du absolut inte vara en teknikexpert men du behöver ha en grundförståelse inom teknik, kommunikation och nätverk. Rollen innebär att du ansvarar för att samordna och driva etablerings- och leveransprocessen från mottagen specifikation till driftsatt lösning. Du har många kontaktytor inom och utanför företaget och du kommer även att vara primär kontaktperson mot kunder och leverantörer. Detta ger ett socialt och omväxlande jobb i högt tempo. Arbetet är självständigt och du har själv ansvar för dina egna leveranser. Rollen innebär också ett övergripande ansvar för dokumentation, leveransplanering samt löpande återkoppling mot kunderna med status på leveranserna.

Tjänsten är en inledande bemanningslösning där du blir anställd av 2Complete och arbetar som konsult hos vår kund. Tjänsten är förlagd i centrala Stockholm.


Om företaget
Mer information om företagets ges vid första kontakt.

Din profil
Förutom din erfarenhet inom leverans, koordinering, projekt eller liknande, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du ofta fått höra att du uppfattas som prestigelös, självgående och att du vågar att ta för dig. Du tar initiativ och du strävar alltid efter att dina projekt levereras enligt deadline och med genomgående hög kvalitet. Det är också viktigt att du är en lagspelare som tar ansvar för gruppens mål såväl som dina egna. Då du har mycket kontakt med kunder och leverantörer är det viktigt att du är obehindrad i både svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer att driva flera projekt parallellt vilket ställer stora krav på din förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete och det är viktigt att ha vana med att jobba mot deadlines med framförhållning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från tele- eller datakom. En av den viktigaste delarna av arbetet är att lösa de utmaningar som uppstår längst leveransens väg. Du sätter alltid kunden i fokus och säkerställer på ett affärsmässigt sätt leveransen, även när alla svaren inte finns på plats. Du är mycket bekväm med att arbeta med dator och telefon som arbetsredskap och det är många system att sätta sig in i.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2022-01-31

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!