Driven säljare till ett inspirerande och nytänkande bolag i Göteborg

Dina arbetsuppgifter
Vår kund behöver förstärka sin säljorganisation och söker nu fler Innesäljare. I din roll arbetar du inom B2B med fokus på små och medelstora bolag och du arbetar både med nya- och befintliga kunder. Vår kund arbetar med digital marknadsföring och arbetar idag med några av Sveriges starkaste varumärken. Detta är en spännande tjänst där du får rätt förutsättningar för att lyckas som Säljare och du får möjlighet att arbeta i en kultur där man hela tiden utmanar och utvecklar varandra.

Vår kund erbjuder dig:
- En bra grundlön och ett attraktivt provisionssystem
- Förmåner som mobil och dator
- En personlig utvecklingsplan med starka utvecklingsmöjligheter
- Satsar du på företaget satsar de på dig
- Som anställd hos vår kund får du tillgång till friskvård samt pension enligt ITP-plan
- Utbildningar inom försäljning och produktkunskap
- Arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Kontoret är beläget nära Liseberg i Göteborg. Arbetstiderna är 08:00 - 17:00. Tjänsten önskas startas omgående.

Om företaget
Vår kund finns idag på 6 orter i Sverige, och genomförde varje år över 18 000 affärer med företag runt om i hela Sverige. Deras uppdragsgivare är idag några av Sveriges starkaste varumärken och de är strax över 50 anställda där de har försäljning i sitt DNA. De samarbetar, har högt i tak och peppar varandra. När du kommer in till vår kunds kontor, möter du av ett välkomnande öppet landskap där hög aktivitet, arbetsvilja och driv ligger i luften.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med försäljning via telefon i minst ett år. Du vill fortsätta utvecklas som Säljare. Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du social och driven och du trivs med att arbeta med försäljning via telefon. Du håller hög aktivitet och tar ansvar för din egen utveckling samt att du är bra på att skapa långvariga relationer med dina kunder. Du trivs med att arbeta i team och du erbjuder till god teamkänsla samt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Matilda Dahlin på telefon 076-869 30 58 eller matilda.dahlin@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personligt. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv. Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer över mellan kund och kandidat, likväl som kompetens. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-11-29

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!