Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Dina arbetsuppgifter
Är du dansktalande och trivs i en kundfokuserad roll? Vill du arbeta i ett familjärt och växande bolag? Då har vi rätt tjänst för dig.

För kunds räkning söker vi en norsktalande kundtjänstmedarbetare. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot inkommande samtal, registrering av försäkringar, skadehandläggning samt hantering av E-post. Du kommer arbeta mot både den svenska marknaden och den danska marknaden.Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har en gymnasieutbildning samt talar och skriver både danska och svenska obehindrat. Det är högt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst eller annat serviceyrke.

Vi söker dig som älskar att hjälpa och ge bästa tänkbara service. Du strävar efter att kunden ska känna ett starkt förtroende samt att du gillar att lösa kunden problem. Som person är du prestigelös och en god människokännare med stor social kompetens. I denna rekrytering läggs stor vikt på din personlighet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – 875 11 46 eller sarah.lindgren@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Kundsupport/Service

Sista ansökningsdag

2021-11-29

Placering

Huddinge

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!