Eltel Networks söker erfaren Produktionsplanerare till stora projekt

Dina arbetsuppgifter
Eltel Sverige söker nu en erfaren Produktionsplanerare för att supporta stora projekt inom design, planering, byggnation, installation och underhåll. Våra lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.
Som Produktionsplanerare ansvarar du för att:


• Löpande upprätta och samordna tidplaner efter underlag från och i samråd med projektledning, projektkontor och i förekommande fall med kund

• Sammanställa rapportering av datainsamling avseende tidplaner, projektets tidsmässiga inberoenden och uppnått resultat i relation till överenskommen tidsplan

• Ansvara för kommunikation och koordinering med andra entreprenörer avseende tidplaner och förändringar i tidplaner

• Formellt informera om uppkomna avvikelser till alla berörda projektledare

• Medverka i möten föra mötesanteckningar / protokoll

• För rollen bör du behärska engelska i tal och skrift

• Arbetsplatsen är i Eltels ljusa och fina lokaler i Bromma.


Om företaget
Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för betydelsefulla infrastrukturnätverk –Infranets– inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som har en lång och framgångsrik karriär inom projektering av teknisk material och installation, produktionsplanering, eller teknisk samordning.

Du har en relevant utbildning i botten och har under din karriär vidareutvecklat dina kunskaper med diverse projektstyrningsmodeller som ex. MS project eller Asta Power project och andra kunskaper eller utbildningar. Din arbetslivserfarenhet ligger främst inom branscher angränsande till mark, installation, väg, vatten eller el & tele. I dina tidigare roller har du samordnat i stora och komplexa projekt där det förekommit mycket anpassningar och förändringar med flertalet inblandade parter.

Som person har du en förmågan tydligt kommunicera i tal och skrift, det gäller i både svenska och engelska.
Kunna sammanföra olika intressenter för att koordinera intressen för att uppnå önskat resultat. Du ska vara bekväm i att ta plats i möten och förmedla information som är viktig för att tidplanen i projektet skall kunna hållas.

Detta är en mycket viktig roll och uppgift i ett av de nu pågående stora projekten inom Eltel. Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-11-01

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!