Vi söker dig som vill arbeta som lagermedarbetare på ett företag i Bålsta

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som lagermedarbetare hos en av våra kunder i Bålsta. Vi söker dig som vill arbeta heltid, måndag till fredag 7-16. I dina arbetsuppgifter kommer du att ta emot leveranser, se till att ordrar går ut i tid och hantera administrativa uppgifter. Du kommer ha daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Alla på företaget hjälps åt och de har god sammanhållning. Vi söker dig som trivs med gott samarbete och att arbeta nära dina kollegor.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det krävs att du har B-körkort och truckkort. Vi ser gärna att du arbetat inom lager tidigare och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Är du social, engagerad i ditt arbete och trivs med att arbeta i grupp då är du rätt person för tjänsten. Vill du starta omgående och arbeta tillsvidare, sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Logistik/Transport/Lager

Sista ansökningsdag

2021-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!