Tysktalande projektledare sökes till kund inom industri

Dina arbetsuppgifter
Är du en noggrann, strukturerad och affärsfokuserad projektledare som vill vara med på en spännande resa? Motiveras du av att planera, vara spindeln i nätet samt skapa projektplaner? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Projektledare som kan upprätta, driva igenom samt säkerställa att planen följs i ett stort projekt till en av deras nyckelkunder. Du kommer att vara en nyckelperson i projektet och du kommer tillsammans med Projektmanager ansvara för all kontakt både externt och internt gällande projektet samt kunden. Rollen innefattar många olika delar som rör bland annat transport, ekonomi, marknad samt produktion. Du har även ansvar över att alla rutiner/ processer i projektet utvecklas och efterföljs, du arbetar proaktivt med säkerhet, risker och säkerställa att allting flyter enligt regelboken.

Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.


Om företaget
Mer information ges vid intervju.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom tillverkning/ industri. Du har relevant eftergymnasial utbildning och det är högt meriterande med erfarenhet av energi och/ eller kärnkraft. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt. Du är flytande i både tal och skrift i svenska, engelska och tyska. Körkort är ett krav.

Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom affärer. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Marknad/Information/PR

Sista ansökningsdag

2021-11-06

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!