Kundvårdande innesäljare till Västra Frölunda

Dina arbetsuppgifter
Är du strukturerad, kommunikativ och söker din nästa utmaning? Trivs du i en kundorienterad roll och vill utvecklas som person och medarbetare? Då har vi rätt tjänst för dig.

För kunds räkning söker vi nu en affärsdriven innesäljare som primärt kommer marknadsföra och sälja företagets produkter. Detta gör du genom att presentera rätt lösningar för varje kund, skapa offerter och ta avslut på affärer. Du ansvarar även för att all kunddata uppdateras i säljstödsystemet.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har 2 - 3 års erfarenhet från en liknande position samt kan uppvisa dokument som påvisar goda resultat. Du har en gymnasieexamen samt talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Det är högt meriterande om du har erfarenhet inom MS Office, CRM system och ERP-system. Det är till stor fördel om du har ett stort tekniskt intresse.

Som person är du lyhörd, administrativ samt är mål- och resultatinriktad. Du har en god känsla för relationshantering på distans har god samarbetsförmåga.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – 875 11 46 eller sarah.lindgren@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-11-17

Placering

Göteborg

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!