Däckskiftare till Askim

Dina arbetsuppgifter
Har du ett intresse för bilar och vill arbeta som däckskiftare? Just nu söker vi dig som gillar att arbeta fysiskt och söker jobb från oktober till december. Jobbet kommer innebära att du kommer få skifta däcken under högsäsong på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Tvätta samt lagra däcken på kundens däckhotell på ett organiserat sätt. Om du har erfarenhet av att balansera och kränga däck så kan även detta ingå i dina uppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag, det innebär att du blir anställd på 2Complete Professionals AB och arbetar hos vår kund. Det är en heltidstjänst där du arbetar kl:7.00-16.00, måndag till torsdag 7.00-15.00 på fredag. Uppdraget kommer starta i mitten av oktober och 5 veckor framåt.

Om företaget
Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som har ett teknik intresse och talar svenska flytande då det används i den dagliga kommunikationen. Det anses meriterande om du har arbetat som däckskiftare tidigare eller har någon fordonsutbildning i grunden.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2021-10-29

Placering

Göteborg

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Lina Exinge
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!