Söker en driven och energifull Account Manager till ett spännande företag

Dina arbetsuppgifter
Tycker du om mat och vill skapa dig ett stort nätverk? Vill du skapa långvariga relationer med kunder och tycker om att få samarbeta med flera olika branscher? Då kan detta vara något för dig.

Som Account Manager hos vår kund Godsmak kommer du att arbeta nära företagets VD/Försäljningschef. I rollen kommer du att erbjuda skräddarsydda leveranser av olika restaurangers mat till bolagets kunder. Du kommer i rollen både verka mot restaurang samt Godsmaks kunder, vilket gör att du kommer få många olika kontaktytor. Du kommer att bygga och utveckla dina egna kundrelationer. Rollen som Account Manager hos Godsmak innehåller det bästa av både inne- och utesälj.

Du kommer spela en stor nyckelroll i företaget, både för de interna medarbetarna och deras kunder. Vi erbjuder en roll i en organisation där det finns stora möjligheter för vidare utveckling. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Godsmak.

Om företaget
Godsmak erbjuder matleverans från deras samarbetspartners inom restaurang till deras kunder, spännande stora som små företag, bland annat företag som TV4, H&M och Klarna. Dem är en helhetsleverantör till deras kunder inom mat från restaurang, och de samarbetar med ca 100 restauranger, som bland annat Boquerian, Taverna Brillo och Thelins konditori.

Din profil
Vi söker dig som tidigare arbetat med försäljning i någon mån och som har drivet samt arbetsviljan att nå framgång. Du kanske kommer från restaurangbranschen och vill testa något nytt, och har drivet och försäljningen i ryggen. Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift är ett krav.

För att passa i denna roll läggs mycket vikt i personliga egenskaper. Vi tror att du är driven, prestigelös och orädd. Du trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik, och uppskattar mötet med andra människor. Du är en ambitiös person som brinner för att ge god service. Det är självklart för dig att alltid sätta kunden i fokus och se till kundens behov. Vidare vill vi att du är nyfiken, vetgirig och mån om att utvecklas. Du har en stark initiativförmåga, god lagkänsla och har framåtanda.
Meriterande om du uppskattar mat.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Matilda Dahlin på telefon 076-869 30 58 eller matilda.dahlin@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2021-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!