Kontorskoordinator sökes till dynamiskt internationellt bolag

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en administrativ kontorskoordinator till vår kund i centrala Stockholm. Rollen som administrativ kontorskoordinator är av naturen mångfacetterad där ditt ansvar kommer att varvas med administrativa uppgifter för olika stödfunktioner som projektadministration, IT och ekonomi. Du kommer ha en spindeln-i-nätet funktion där samarbetsförmåga och inre driv är av yttersta vikt. Du kommer att arbeta med planering, genomförande och utvärdering av de administrativa arbetsuppgifterna vars omfattning kommer variera i perioder. Stort ansvar kommer läggas på rollens axlar och därför ser vi att noggrannhet och struktur är viktiga nyckelegenskaper för att lyckas i rollen.

Du kommer även få vara delaktig i olika händelser inom organisationen där du känner att du har ett intresse och en kompetens för. Det kan bland annat handla om planering, utförande och uppföljning av projekt samt vissa event. Utöver det administrativa arbetet kan rollen utformas efter vem du är som söker.

Detta är en konsultanställning på 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten startar omgående och arbetstiderna är 08:00-17:00 måndag till fredag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som arbetat i en varierad administrativ roll där koordinering och planering av arbetsuppgifter varit en stor del. Tjänsten kräver viss ekonomisk förståelse samt goda kunskaper i Office-paketet. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har förståelse för anbud och offert, samt om allmänna bestämmelser inom utförandeentreprenader och totalentreprenader.

Som person är du administrativt duktig, noggrann, strukturerad och tycker om ordning och reda. Vi ser att du har förmågan att hantera flera olika uppgifter samtidigt och att du har hög servicekänsla. Du är flexibel, stresstålig och prestigelös. Vidare ser vi att du är duktig på att fokusera och kan kommunicera med andra på ett rakt och tydligt sätt.

Du vill äga din roll i den bemärkelsen att du trivs med att ha eget ansvar över att se till att arbetsuppgifter blir slutförda i tid på ett kvalitativt sätt. Vi söker dig som tycker om att arbeta i en händelserik organisation där samarbete och service fyller lokalerna. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Matilda Dahlin på telefon 076-869 30 58 eller matilda.dahlin@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2021-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!