Erfaren bilmekaniker till Norrort

Dina arbetsuppgifter
Tycker du att det är viktigt att sätta kunden i fokus? Är du intresserad av en långsiktig tjänst där du få vara med att växa tillsammans med din arbetsgivare?

Vi söker just nu dig som är en erfaren fordonsmekaniker. Du kommer vara en del av ett drivet team på fyra personer. Rollen är bred och du kommer göra allt från att serva bilar, göra felsökningar, reparationer och även ha mycket kundkontakt.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd hos Volkswagen om du får tjänsten. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Om företaget
Inom Volkswagen vill vi alltid leverera kvalitetskänsla till våra kunder, så att de alltid är utomordentligt nöjda. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga mekaniker och servicerådgivare.

Hos Volkswagen får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Din profil
För att passa i rollen krävs det att du har:
*Erfarenhet som bilmekaniker sedan tidigare
*B-körkort
*Talar och skriver svenska flytande då det används i de dagliga arbetsuppgifterna

För att passa i rollen som fordonsmekaniker ser vi att du är driven och tycker om att utvecklas. Du har ett stort intresse för bilar och tycker om att ge god kundservice. Då de står inför många förändringar och tycker om att testa nya strategier ser vi att du är en flexibel person som gillar förändringar. Vi ser även att du är självständig och ansvarsfull i ditt sätt att arbeta, det är även viktigt att vara strukturerad och effektiv i ditt arbete.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Keve, cecilia.keve@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2021-10-27

Placering

Täby

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!