Ownit söker en leveranskoordinator mot bostadsrättsföreningar

Dina arbetsuppgifter
Som leveranskoordinator för BRF och fastighetsägare på Sales & Delivery kommer du arbeta i ett högt tempo och ta vid efter att våra B2B-säljare tecknat avtal och du kommer arbeta i ett sammansvetsat team på fem personer. Ownit sticker ut genom att ha marknadens nöjdaste kunder och erbjuder det snabbaste bredbandet och vår leveransavdelning blir det första intrycket kunderna får av Ownit så vi fyller en extremt viktig funktion. Nu behöver vi stärka upp teamet med en leveranskoordinator.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är att direkt efter signat avtal ta kontakt med kunden för att presentera dig, lägga upp planen för installationen och komma överens om ett startdatum. Du kommer också vara ansvarig för att ta kontakt med fastighetsägare för att ordna insläpp av tekniker i fastigheten och beställa fiber från fiberleverantörer som Skanova, Stokab, Gothnet mfl.
Du kommer att arbeta i Next som är Ownits leveranssystem och där kommer avtalen hamna så fort de är underskrivna av säljavdelningen. Du kommer utöver att ansvara för att våra nya BRF:er och Fastighetsägare även ha hand om omförhandlade avtal hos redan befintliga kunder och hjälpa säljavdelningen med att utföra fiberförfrågningar som ligger till grund för offert.

Om företaget
Ownit levererar tv, bredband och telefoni till bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Vi ser fiber som det självklara valet av infrastruktur. Ownits vision är att erbjuda marknaden högkvalitativa bredbandstjänster i ett stabilt fibernät med en kundupplevelse i absolut världsklass.
Ownit grundades 2004 och ingår sedan 2012 i Telenor-koncernen. Detta gör att kunderna erbjuds det bästa av två världar - flexibiliteten, engagemanget och tillgängligheten som ett mindre bolag har kombinerat med ett av Sveriges mest utbyggda och stabila fibernät.
Ownit omsätter drygt 300 MSEK och har ca 100 medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som är förtroendeingivande vid kontakt med kunder, är strukturerad då det är många saker som måste klaffa samt gillar att arbeta i ett flexibelt tempo där du ibland behöver agera snabbt. Du kan driva på dig själv, arbeta självständigt och drivs av utmanade mål. Denna inställning är helt avgörande för att du ska trivas i rollen och för att Ownit ska fortsätta att erbjuda den bästa kundupplevelsen.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Marknad/Information/PR

Sista ansökningsdag

2021-10-28

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!