Projektledare inom VVS sökes till Eskilstuna

Dina arbetsuppgifter
Är du en ordningsam, målinriktad och anpassningsbar Projektledare som letar nya utmaningar? Har du erfarenhet av entreprenad inom VVS och vill utvecklas i ett spännande bolag? Då har vi möjligheten för dig här.

Vår kund är i behov av en Projektledare med inriktning VVS inom entreprenad. I rollen kommer du att hantera hela projekt från uppstart, genomförande och till igenstängning. Du är operativt ansvarig över alla delar av projektet så som budget, tidsplan, daglig drift, inköp samt kontakt med underentreprenad. Du har arbetsledande ansvar över montörer och svara för att samtliga regelverk följs. Du är kontaktperson till beställare, leverantörer och förväntas skapa och verka för en god kommunikation både internt och externt. I rollen rapporterar du direkt till bolagets VD.

Detta är en rekrytering med anställning direkt hos vår kund. Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller och/eller eftergymnasial relevant utbildning inom VVS och entreprenad. Du har hög systemkunskap och det är meriterande med kunskaper inom Entré, Symbrio eller liknande system. Vår kund arbetar med ISO-system ISO 9001, 14001, 3834. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad, förtroendeingivande och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort ansvar och driva dina projekt självständigt. Du har en hög förmåga att engagera och motivera dina medarbetare. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kunder samt kollegor.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Marknad/Information/PR

Sista ansökningsdag

2021-11-06

Placering

Eskilstuna

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!