Fastighetstekniker till vår kund i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en Fastighetstekniker till vår kund i centrala Stockholm. I din roll ansvarar du för tillsyn, skötsel, service och underhåll av byggnaden och fastighetens tekniska system. Du kommer även att ansvara för brandskyddsarbete och vissa mindre projekt inom området fastighet, samt att du har mycket kommunikation med kund, hyresgäster, medarbetare och leverantörer.

Vi söker dig som vill börja omgående och arbeta måndag till fredag, dagtid.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat som Fastighetstekniker i minst 2-3 år. Har du en utbildning som fastighetstekniker är detta meriterande. Tjänsten kräver rapportering av utförda arbeten digitalt, så vi förutsätter att du har god datorvana. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Du är självgående i din roll och är serviceinriktad och strukturerad som person. Du är van vida att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och du är bra på att prioritera. Vi ser även att du är engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör teknik samt att du är en problemlösare. Du har förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete samt är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!