Kock/ kallskänka sökes till vackra Trosa

Dina arbetsuppgifter
Är du kock/ kallskänka och vill arbeta i en underbar miljö i vackra Trosa? Brinner du för hantverket och har en passion för mat? Då har vi möjligheten för dig här.

Tre Små Rum Kafé & Konditori söker en kock/kallskänka till vårt Kafé & Konditori. I rollen kommer du att tillsammans med teamet ansvara för matlagning, inköp och den dagliga driften. Du kommer att ha varierande arbetsdagar med högt tempo och många roliga kontaktytor.

Detta är en heltidstjänst med arbetstid främst vardagar med det kan även förekomma helgarbete.Om företaget
Tre Små Rum Kafé & Konditori är ett anrikt Kafé & Konditori samt Bed & Breakfast i Trosa. I sin nuvarande form startade ägarna Sylvia & Jens verksamheten i början av 2020. Både butiken, serveringen och produktionsytorna har renoverats med varsam hand för att kunna möta hygienkrav samt få gästerna att trivas.

Vi värnar om att sätta hantverket, råvarorna och smaken först. Vi tillreder all mat på plats och bakar allt i vårt eget bageri. Alla recept och smaker tas med omsorg fram av våra kockar och konditorer. Råvarorna är a och o och varje ingrediens väljs noggrant ut och är i så stor mån som möjligt närproducerad. Detta för att vi ska kunna erbjuda våra gäster en äkta och god smakupplevelse.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom yrket, förslagsvis som kock och/ eller kallskänka. Du behärskar hantverket och likt oss har du stort fokus på hantverk och kvalité. Du behärskar svenska och/ eller engelska i skrift och tal.

För att passa som kock på Tre Små Rum Kafé & Konditori behöver du vara innovativ, nytänkande och ha passion för yrket. Vi söker en person som är positiv, service minded, strukturerad och välplanerad. Du bör även vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du har förmågan att arbeta bra både i grupp och självständigt.

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, sök tjänsten redan idag genom att maila till konditori@tresmarumitrosa.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Schill på 070-771 69 70.Kategori

Hotell, resturang, turism

Sista ansökningsdag

2021-10-09

Placering

Trosa

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!