Projektledare inom omgivningspåverkan till växande bolag

Dina arbetsuppgifter
Är du en projektledare som är redo för nästa utmaning? Drivs du av att ha en varierad roll med många kontaktytor? Då har vi rätt tjänst för dig.

För vår kunds räkning söker vi nu en projektledare inom omgivningspåverkan. I rollen kommer du aktivt planera och leda projekten samt säkerställa att alltid informera alla delaktiga. Du genomför riskanalyser samt kontrollprogram för olika typer av mätningar. Du planerar och leder projektet löpande i samverkan med kund för att tillsammans hitta de bästa lösningarna. Kundnöjdheten är en viktig del av rollen vilket innebär att du binder god kontakt med alla involverade. Ytterligare arbetsuppgifter som förekommer i rollen är:

- Sköta tidrapportering löpande för projektet.
- Informera om och delegera ut tillhörande resurser.
- Säkerställa att all dokumentation sparas på säkert sätt.
- Sträva efter hög kundnöjdhet genom att kommunicera och följa upp med kunden löpande.
- Säkerställa att projektets tidsplan följs.
- Säkerställa att projektets budget upprätthålls samt att fakturering utförs på ett affärsmässigt tillvägagångssätt.


Om företaget
Mer information ges om företaget vid personlig kontakt.

Din profil
Vi ser att du har en högskole- eller universitetsutbildning likvärdig byggnadsingenjör eller civilingenjör med några års erfarenhet inom projektledning. Du har även god kännedom om bygg- och anläggningsbranschen. Det är av hög vikt att du utrycker dig väl i både tal och skrift då du ansvarar för att din information kommer fram korrekt. Tjänsten är baserad i Mölndal och vi ser även att du innehar B-körkort då platsbesök kan tillkomma.

För att lyckas i rollen är det avgörande att du har erfarenhet av och förmåga att navigera och skapa samverkan i samtliga projekt. Som person är du modig, har ett prestigelöst förhållningssätt, är lösningsorienterad och analytisk. Du har också en kommunikativ förmåga där du genom din energi skapar engagemang och delaktighet.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076-875 11 46 eller Sarah.Lindgren@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Marknad/Information/PR

Sista ansökningsdag

2021-10-13

Placering

Mölndal

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!