Vår kund Porsche söker en tekniker i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare arbetat som fordonstekniker och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta med märkesbilar? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en tekniker till Porsche, välkommen in med din ansökan redan idag eftersom vi går igenom ansökningarna löpande.

Som tekniker hos Porsche kommer du ingå i ett team med duktiga tekniker. I rollen kommer du utföra service och arbeta med reparationer och felsökningar på personbilar. Du kommer även ha en del kundkontakt via telefon och i personliga möten under din arbetsdag.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Porsche, det är också en tillsvidaretjänst. Du kommer arbeta måndag till torsdag kl: 7.30-16.30 och fredag kl: 8.30-15.30. Ditt arbetsdistrikt är på Östermalm.

Om företaget
Mer information om företaget kommer du få vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som har:
*Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
*Fordonsteknisk utbildning, alternativt en likvärdig utbildning
*B-körkort
*Goda kunskaper i svenska och engelska då de språken används i det dagliga arbetet

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull och driven. Eftersom att tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Då många delar av dina arbetsuppgifter kommer vara av teknisk karaktär ser vi att du har ett stort tekniskt intresse. Vi ser även att du har en god administrativ förmåga och är van vid att arbeta självständigt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på telefon 07 08 45 99 04 eller cecilia.keve@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2021-10-11

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!