Orderadministratörer sökes till GlobalConnect i Uppsala & Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Är du duktig på att arbeta med ordning och struktur samt har vana vid att arbeta med system? Är du social, hjälpsam och engageras av att hitta lösningar? Då är du som gjord för rollen som orderadministratör hos GlobalConnect! Om du är i början av din karriär och vill utvecklas på ett professionellt företag i stark utveckling är det hos GlobalConnect du ska börja.

GlobalConnect arbetar med att leverera Internet, uppkopplingar och en mängd olika tilläggstjänster till sina kunder. Kunderna varierar i storlek, bransch och i sina behov av GlobalConnects tjänster. Att erbjuda detta på ett anpassat sätt kräver ett omfattande arbete i varje projekt som innehåller många olika parter där Order & Process Management inom Customer Design spelar en mycket viktig roll. Som administratör på GlobalConnect arbetar du med att samla in, sammanställa och säkerställa denna information kontinuerligt så att alla inblandade kan sköta sina uppgifter samt uppdateras vid förändringar. Du kommer att bli en del av ett härligt team som sitter tillsammans på GlobalConnects kontor vid stationen i Uppsala eller eventuellt på kontoret mitt i centrala Stockholm.

Tjänsten är på heltid och är man arbetar måndag till fredag mellan 08.00 – 17.00.


Om företaget
We are GlobalConnect.We connect people and organizations across society. It starts with the foundation of our digital infrastructure and ends with all the things we enable. We strive to simplify the complicated. We live by our customer promise - being easy to work with. We turn visions into reality.

We are the leading supplier of fiber-based data communications and data centers in Northern Europe. Our mission is simple: we turn visions into reality by empowering society with connectivity.

Our 74.500-kilometer fiber network and 27.000 m2 of secure data centers form the platform of the next step on your digital journey. On top of this, you will have access to market-leading solutions within network solutions, IT security, IT outsourcing and unified communications. All to help you focus on your core business and growth.


Din profil
För att trivas i rollen som orderadministratör finns det några egenskaper som vi tycker är extra viktiga. Du bör vara flexibel och prestigelös då du kommer att få ta dig an arbetsuppgifter av stor variation samt att vara en sann problemlösare. Den värld vi lever och verkar i förändras snabbt och i vårt arbetssätt måste vi ständigt ifrågasätta och säkerställa att alla parter, såväl externa som interna, får rätt information. Du vill därför förstå helheten i vår affär och se vad övriga avdelningar har för roll i kedjan. Att vara positiv, hjälpsam och kommunikativ kommer också vara egenskaper du har stor användning för. Vi värdesätter din personlighet men ser gärna olika erfarenheter i vår grupp. Du kan komma från administration, teknik, koordinering, service eller något annat.

Vi ser dock gärna att du som söker tycker om administration och ser att du vill utvecklas inom detta område. Du har gymnasial utbildning, känner dig bekväm med att arbeta i flera olika system och är noggrann som person. Då du kommer att kommunicera med många olika personer i denna roll talar och skriver du både svenska och engelska obehindrat.

Är det dig vi söker? Ansök idag då denna roll ska tillsättas omgående. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2021-10-25

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!