Administratör sökes för uppdrag i Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Brinner du för ordning och reda? Är du en duktig administratör med hög systemkunskap? Då kan vi ha möjligheten för dig här.

Vår kund behöver en administratör som kan stötta upp vid byte av en digital plattform. Rollen innebär att du kommer att hantera innehåll som skall kontrolleras, redigeras samt kategoriseras. Du kommer att ha många olika interna kontaktytor och många bollar i luften samtidigt.

Detta är ett konsultuppdrag på initialt en månad, start första november.


Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil

Du har tidigare erfarenhet av liknande roller och hög administrativ förmåga. Vi ser gärna att du har en hög förmåga att uttrycka dig väl i skrift. Du är kunnig inom system och är avancerad användare av Officepaketet samt Outlook. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Som person vill vi att du är noggrann, strukturerad samt kommunikativ. Du förstår vikten av att säkerställa kvalité och är van vid att hantera stora mänger av information. Det är självklart för dig att vara en ambassadör för företaget i alla situationer och du arbetar väl i team.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se
Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2021-10-21

Placering

Södertälje

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!