Ownit söker juniora tekniker med intresse för IT och nätverk

Dina arbetsuppgifter
Ownit är en operatör som förser sina kunder med Bredband för att driva Internet, TV och telefonitjänster. Givetvis förekommer det att kunderna behöver vår hjälp då det sker något med de tekniska förutsättningarna. Supporten hjälper kunderna via telefon och mejl med målet att alla kunders bredbandstjänst ska fungera friktionsfritt. Du bemöter därför kunden med en serviceinriktad inställning och med målet att hjälpa dem på bästa sätt. Du genomför felsökning mellan kunden och våra noder för att avhjälpa felet. Till din hjälp har du ett av Sveriges bästa team samt en 2nd-line där du kan få mer fördjupad hjälp med de mer komplicerade incidenterna. Vi är ett ungt team där alla har ett genuint teknikintresse redan sedan barnsben. Du har även en ledare som alltid är närvarande och finns där för dig och ditt team.

Tjänsten är på heltid och är förlagd i Solna norr om Stockholm. Tjänsten är en del i en inledande bemanningslösning där du blir anställd som konsult hos 2Complete, men arbetar som tekniker hos Ownit.


Om företaget
Ownit grundades 2004. Sedan 2012 är vi en del av Telenor-koncernen. Vi är en snabbfotad och flexibel operatör och vi har den stora koncernens muskler med et av Sveriges mest utbyggda och stabila fibernät.

Tre saker är otroligt viktiga:

• För det första; ska tekniken givetvis fungera friktionsfritt. Vårt nät är designat för stabilitet, säkerhet och hög kapacitet. Att spelplattformen Steam praktiskt taget alltid rankat oss i topp av svenska operatörer, säger nog en hel del om hur vi lyckats. Dessutom vet vi att ytterst få bredbandskunder är mer krävande än gamers.

• För det andra; ska våra slösningar vara så enkla och flexibla som möjlighet. Inga bindningstider, inget juridiskt mumbo-jumbo. Raka puckar är en princip som vi hyllar.

• För det tredje; skulle du undra något, så ska det i alla lägen vara lätt att nå oss. Därför har vår kundtjänst öppet 365 dagar om året.

Allt detta är förstås lätt att skriva, men sedan ska löftena hållas. Och där hittar du den verkliga skillnaden mellan oss och konkurrenterna – Flera gånger framröstade till Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Ownit har ca 70 anställda och har kontor i Solna i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Din profil
För att passa i rollen har du ett stort teknikintresse. Du har förmodligen läst teknik på gymnasiet och vill utveckla dig vidare inom nätverk och kommunikation. Vi ser även att du har en social och pedagogisk förmåga att bemöta olika typer av människor. Vi lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och att du är serviceminded, prestigelös, och drivs av problemlösning. Du förstår att för att vara en så framgångsrik service- och teknikorganisation, krävs det att vi arbetar som ett lag där alla ställer upp för varandra. Det är viktigt att man är närvarande på jobbet och strävar efter att utveckla såväl sin tekniska kompetens samt sin sociala.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2021-10-25

Placering

Solna

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!