Logistikkoordinator sökes till etablerat bolag i Haninge

Dina arbetsuppgifter
Är du en strukturerad och initiativtagande person som drivs av att hålla ett högt tempo i en roll med många kontaktytor? Motiveras du av att sköta det administrativa samtidigt som du har en social och kommunikativ roll? Då kan det vara dig vi söker.

Vår kund söker nu en logistikkoordinator som främst kommer att arbeta med att säkerställa det dagliga orderflödet vid transporterna ut från lagret. Här erbjuds du en mycket varierande roll och du kommer på daglig basis kommer inneha kontakt med både kunder och leverantörer för att vara behjälplig vid systemfrågor samt eventuella produktionsstörningar.

Ytterligare exempel på arbetsuppgifter som förekommer i rollen:

- Administration av allt från returer till pallar.
- Fjärr- och distributionsplanering.
- Delaktighet i uppstarter av nya terminaler/underleverantörer.
- Ekonomisk uppföljning av beslutade kostnader.
- Orderhantering och registrering av indata i deras system.

Arbetstiderna kommer vara rullande veckovis.


Om företaget
Vår kund är en av världens ledande aktörer inom dryckeslogistik. Mer information ges om företaget vid personlig kontakt.

Din profil
För att lyckas i din roll ser vi att du är en rutinerad användare av Office 365 då detta är det primära arbetsverktyget. Det är även ett krav att du har arbetat inom kundservice, gärna mer än fem år. Det är även högst meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet med att arbeta i ett orderflöde.

Vi söker en person som är strukturerad, initiativtagande och som har förmågan att hela tiden hålla en hög servicenivå gentemot alla kontakter. Du är van vid att arbeta självständigt och är trygg i att fatta egna beslut i det löpande arbetet. Du bör vara stresstålig samt inneha en god social kompetens.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076-875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2021-10-09

Placering

Haninge

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!