Vill du arbeta som däckmontör i norra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som montör hos vår kund i norra Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att sätta däck på fälg och du kommer balansera däck.

Tjänsten är på heltid tillsvidare, arbetstiderna är i huvudsak 07-16 med viss övertid under säsong. Start i slutet på september.

Om företaget
Mer information ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som däckmontör, du drivs av kvalitet och att alltid leverera i tid. Du kommer att tillhöra ett stort team och det är viktigt att du kan samarbeta med andra och samtidigt hjälper dina kollegor. Som person är du noggrann, organiserad och trivs att arbeta i högt tempo.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare cecilia.keve@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Kategori

Industri/Tillverkning

Sista ansökningsdag

2021-10-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!