Tekniker inom brand till södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av att jobba som tekniker inom brand? Då är det dig vi söker. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund om du får tjänsten. Du kommer vara del av ett team om sju erfarna tekniker.

Ditt uppdrag blir att arbeta med att felsöka samt åtgärda kund fel i anläggningar. Utföra service, installera och driftsätta befintliga och nya anläggningar. Kunder finns inom olika företagsverksamheter.

Teknikerna har en god sammanhållning, även om de flesta är ute på olika uppdrag under dagen brukar de mötas upp för en gemensam lunch.

Detta är en heltidstjänst där du kommer arbeta måndag till fredag, klockan 07.00 till 16.00. Du startar och avslutar din arbetsdag antingen hos en av företagets kunder eller på vår företagets kontor som är i Tullinge.

Om företaget
Vi ger mer information om företaget vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som vill vara en del i ett glatt gäng, har en social förmåga och trivs med att jobba i team. Har du tidigare erfarenhet av att läsa el-scheman eller har gått en elutbildning ser vi detta som mycket meriterande. Här har vi en familjär stämning, alla är lika mycket värda oavsett kön, ålder eller etnicitet.

För att passa för tjänsten ser vi även att du är;
• Du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt
• Du brinner för att ge service och för att skapa relationer
• Du motiveras av utmaningar och problemlösningar
• Du talar och skriver svenska samt engelska
• Du innehar B- körkort

Företaget som du kommer arbeta på prioriterar alltid kvalitén i sina jobb och av den anledningen ser de att du är en noggrann person som hellre tar tid på dig för att slutföra en uppgift än att stressa dig igenom något.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på cecilia.keve@2complete.se eller 07 08 45 99 04.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-11-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!