Mekaniker till väletablerat bolag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare arbetat som tungmekaniker eller fordonsmekaniker och söker nytt jobb? Vår kund söker en driven mekaniker ute i norra Stockholm. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!

Vår kund är ett väletablerat och stabilt bolag som just nu växer och vill anställa fler duktiga mekaniker. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att läsa instruktioner, hantera serviceåtgärder, felsökningar och reparationer. Du kommer utgå hemifrån och arbeta i olika distrikt. Utbildning kommer att ske vid start av tjänsten.

Du blir anställd av oss på 2Complete till en början med stor chans till övertag hos vår kund. Arbetstider är förlagda både dagtid och kvällstid.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som har en mekanisk bakgrund och gärna ett fordonsintresse. Har du D-behörighet för buss och erfarenhet av fordons-el är detta meriterande.

Som person är du social och strukturerad. Du trivs med att arbeta i team och självständigt. Vi ser även att du är en problemlösare som är lugn och noggrann i ditt sätt att arbeta. Vi tror att du har god datavana samt behärskar svenska i både tal och skrift. Krav B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på mejl cecilia.keve@2complete.se eller numret 070 845 99 04.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-11-28

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!