Bussmekaniker till väletablerat bolag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare arbetat som tungmekaniker eller fordonsmekaniker och söker nytt jobb? Just nu söker vi ansvarsfulla mekaniker till vår kund i centrala Stockholm. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!

Vår kund är ett väletablerat och stabilt bolag som just nu växer och vill anställa fler duktiga mekaniker. Hos dom kommer du självständigt arbeta som bussmekaniker där det kommer ingå allt från att serva bussarna till att reparera dem och göra felsökningar. Utbildning kommer att ske vid start av tjänsten.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på 2Complete och arbetar hos vår kund till en början. Om alla pater är nöjda är målet att du kommer bli överanställd till vår kund. Du kommer ha ett rullande arbetsschema med arbetstider dagtid kl. 06.30 till 16.00 måndag till fredag samt kvällstid kl.16.00-24.00.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat som tungmekaniker eller bussmekaniker. Det krävs även att du har B-körkort och är flytande i det svenska språket då det används i det dagliga arbetet. Det anses meriterande om du har gått en fordonsmekanisk utbildning samt om du har busskörkort.

Som person ser vi att du är självgående och ansvarsfull då du kommer arbeta ensam men också i team. Vi ser även att du är en problemlösare som är lugn och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du drivs av att lösa problem och arbetar metodiskt, effektivt och känner stolthet över dina prestationer.

För att söka tjänsten ser vi gärna att du;

• Har en fordonsteknisk utbildning
• Hanterar svenska språket flytande i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska
• Har B-körkort
• Grundläggande kunskaper i Officepaketet

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve på mejl cecilia.keve@2complete.se eller numret 070 845 99 04.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2021-11-28

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!