Driven montör till vår kund i södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare arbetat som montör och kanske har en bakgrund som snickare? Vi söker dig som brinner för kundkontakt och vill ta nästa steg i karriären!

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer innebära installation och montering av vitvaror ute hos privatpersoner utifrån kundens önskemål, företagskunder kan även förekomma. Utbildning kommer ske på plats vid start.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på 2Complete och arbetar hos vår kund till en början. Om alla pater är nöjda är målet att du kommer bli överanställd till vår kund. Det är ett heltidsjobb och du kommer jobba måndag till fredag, kl:7.00-16.00.

Om företaget
Mer information om bolaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att passa för tjänsten tror vi att du som söker är noggrann, kreativ och social. Du har glimten i ögat och tycker det är kul med nya utmaningar, hitta lösningar och är en duktig planerare. Vi söker gärna dig som har en gymnasial utbildning inom bygg eller har samlat på dig motsvarig erfarenhet ifrån arbetslivet. Du har ett tekniskt intresse och vill gärna utvecklas i din karriär.

För att vara aktuell för tjänsten har du även:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Körkort B
- Erfarenhet från snickeriyrket

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Keve. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Industri/Tillverkning

Sista ansökningsdag

2021-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Cecilia Keve
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!